Клинок энергииЧары, Молния
Уровень: (1-20)
Расход ресурсов: (136-624) Энергетический щит
Требуется Уровень 24Grants a buff which significantly lowers your maximum Energy Shield to transform your equipped weapons into Swords formed from that energy. Casting the spell again removes the buff. Requires a Non-Bow weapon. This skill cannot be triggered.За 1% качества:1По умолчанию2Аномальный3ИскривлённыйEnergy Blades have 0.5% increased Critical Strike ChanceEnergy Blades Grant 1% chance to ShockEnergy Blades Grant 1% of Lightning Damage with Attacks Converted to Chaos DamageBuff grants 50% less Maximum Energy Shield
Energy Blades have minimum Lightning Damage equal to 2% of Energy Shield, plus (2-12)
Energy Blades have maximum Lightning Damage equal to 40% of Energy Shield, plus (40-235)
Two Handed Energy Blades have 50% more Lightning Damage
Place into an item socket of the right colour to gain this skill. Right click to remove from a socket.
Файл:Energy Blade skill icon.png78x78px
Получение
Уровень выпадения: 24
Metadata ID: Metadata/Items/Gems/SkillGemEnergyBlade

Energy Blade is a lightning spell that grants a buff which significantly lowers your maximum Energy Shield to transform your equipped weapons into Swords formed from that energy. Casting the spell again removes the buff. Requires a Non-Bow weapon.

Механика и взаимодействия[]

  • Energy Blades have (minimum/maximum) Lightning Damage equal to #% of Energy Shield: Using Energy Blades grants a buff that completely replaces your existing weapon(s), creating one-handed sword(s) or a two-handed sword based on your equipped weapon, Maximum Energy Shield. Note that the Lightning Damage granted is based on your current Maximum Energy Shield, which takes the Buff grants 50% less Maximum Energy Shield modifier into account, essentially giving you 50% of the Energy Shield you would have had with the buff off. Lightning Damage gained this way is added to the Energy Blades weapon as local weapon damage, and thus can be used with Battlemage.
  • Energy Blades stats: By default, a one-handed Energy Blade has 7% base Critical Strike Chance, 1.7 Attacks per Second, and 11 Weapon Range. Dual-wielding while activating this buff will replace both weapons. A two-handed Energy Blade has 7% base Critical Strike Chance, 1.6 Attacks per Second, and 13 Weapon Range; it also inherently has 50% more Local Lightning Damage which is already factored in the weapon damage when activated.
  • Energy Blades have 10% increased Critical Strike Chance: The Superior Quality for this skill increases the base Critical Strike Chance of the Energy Blades, functionally similar to the #% increased Critical Strike Chance found on weapons. This modifier is separate from generic #% increased Critical Strike Chance found on items and the passive tree.
  • Support Gems: Because Energy Blades is a buff, and does not inherently do damage, this skill cannot be supported by Support Gems that require Hits. Currently, the only synergistic Support Gems include УсилительУсилительИсключительный, Поддержка
    Изображение: +
    Уровень: (1-3)
    Множитель расхода и удержания ресурсов: 130%
    Усиливает любой камень умения. Начиная со 2 уровня будет увеличивать уровень усиленных камней. Не может усиливать умения, полученные не от камней.За 1% качества:1По умолчанию2АномальныйЭтот камень имеет 5% увеличение получаемого опыта3% уменьшение требований силы+(0-2) к уровню усиленных камней уменийЭто камень поддержки. Он дает преимущества не герою, а камню умения в связанных гнездах. Вставьте камень поддержки в гнездо, соединенное с гнездом усиливаемого камня активного умения. Щелкните ПКМ, чтобы вынуть камень из гнезда.
    , УлучшительУлучшительИсключительный, Поддержка
    Изображение: +
    Уровень: (1-3)
    Множитель расхода и удержания ресурсов: 120%
    Усиливает любой камень умения. Начиная со 2 уровня будет увеличивать качество усиленных камней. Не может усиливать умения, полученные не от камней.За 1% качества:1По умолчанию2АномальныйЭтот камень имеет 5% увеличение получаемого опыта3% уменьшение требований ловкости+(0-16)% к качеству усиленных камней уменийЭто камень поддержки. Он дает преимущества не герою, а камню умения в связанных гнездах. Вставьте камень поддержки в гнездо, соединенное с гнездом усиливаемого камня активного умения. Щелкните ПКМ, чтобы вынуть камень из гнезда.
    , and Ускоренное сотворение чарУскоренное сотворение чарПоддержка, Чары
    Изображение: f
    Уровень: (1-20)
    Множитель расхода и удержания ресурсов: 120%
    Требуется Уровень 18Усиливает не-мгновенные чары.За 1% качества:1По умолчанию2Аномальный3ИскривлённыйСкорость сотворения чар усиленных умений повышена на 0.5%Усиленные умения имеют 0.5% повышение скорости перезарядкиНаложенные усиленными умениями поджоги наносят урон на 0.5% быстрееСкорость сотворения чар усиленных умений повышена на (20-39)%Это камень поддержки. Он дает преимущества не герою, а камню умения в связанных гнездах. Вставьте камень поддержки в гнездо, соединенное с гнездом усиливаемого камня активного умения. Щелкните ПКМ, чтобы вынуть камень из гнезда.
    . While it can be supported by trigger gems, there are no trigger gems that currently work well with this skill.

Развитие камня[]

УровеньТребуемый уровеньТребуемый интеллектES CostОпытОбщий опыт
1245813600
22764162118383118383
33071188175816294199
43377218254061548260
53683247359090907350
639902754985081405858
742962996820572087915
8451023239217773009692
94810936017278794737571
105011337811388775876448
115211739813682337244681
125412142116383388883019
1356125444195664810839667
1458130478365518414494851
1560134488301732717512178
1662138510779391425306092
17641425291520603140512123
18661466102618558266697705
196815161862755923129453628
2070155624211877683341331311
2172159702Н/ДН/Д
2274Н/Д784Н/ДН/Д
2376Н/Д871Н/ДН/Д
2478Н/Д962Н/ДН/Д
2580Н/Д1057Н/ДН/Д
2682Н/Д1156Н/ДН/Д
2784Н/Д1256Н/ДН/Д
2886Н/Д1361Н/ДН/Д
2988Н/Д1468Н/ДН/Д
3090Н/Д1574Н/ДН/Д
3191Н/Д1621Н/ДН/Д
3292Н/Д1666Н/ДН/Д
3393Н/Д1712Н/ДН/Д
3494Н/Д1756Н/ДН/Д
3595Н/Д1800Н/ДН/Д
3696Н/Д1841Н/ДН/Д
3797Н/Д1884Н/ДН/Д
3898Н/Д1921Н/ДН/Д
3999Н/Д1960Н/ДН/Д
40100Н/Д1994Н/ДН/Д

Получение предмета
Questionmark.png

Клинок энергии может выпасть где угодно.

Рецепты

Клинок энергии можно создать из следующих рецептов:

Награда за задание

Дается в качестве награды за следующие задания:

Класс →ВедьмаБандитОхотницаДуэлянтДикарьЖрецДворянка
Задание ↓
Разлученные влюбленные
Акт 3

Награда торговца

Можно приобрести у перечисленных торговцев после выполнения следующих заданий:

Класс →ВедьмаБандитОхотницаДуэлянтДикарьЖрецДворянка
Задание ↓
Разлученные влюбленные
Акт 3
Кларисса
Разгадка судьбы
Акт 3
Сиоса
Впавшие в немилость
Акт 6
Лилия Рот

Связанные зачарования шлема

Следующие зачарования шлема влияют на умение. На данный момент отсутствуют

История изменений[]

Версия Изменения
3.16.0